Schoonheid en techniek voor een optimale ruimtebeleving

Over Schalkwijk Kamerik

Kennis

Met 30 jaar ervaring en vakkennis kunnen wij zeggen dat we de vaardigheid van het realiseren van een bouwproject beheersen. We zijn VCA gecertificeerd.

Wij zijn trots te zeggen dat we Bizassa gecertificeerd zijn en gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbrengen van mozaïek op het hoogste niveau.

Woerdens Techniek Talent

De Techniek Driedaagse is een initiatief van Woerdens Techniek Talent, een samenwerkingsverband van regionale bedrijven, het voortgezet onderwijs en gemeenten.

Ons doel is om kinderen in aanraking te brengen met alle facetten van techniek, zodat zij in hun toekomstige opleiding- en beroepskeuze ook een loopbaan in de technische sector overwegen. Met alweer de vijfde editie achter de rug kunnen we wederom spreken van een zeer geslaagde driedaagse.

Wij hebben een stageplek voor een tegelzetter, timmerman en werkvoorbereider.

Meerwaarde

Wij hebben onlangs bouwbedrijf Schalkwijk overgenomen en kunnen zeggen dat wij het complete pakket aan kennis in huis hebben.

Ons team beheerst de nieuwste technieken en wij gebruiken hoogwaardige materialen zodat ieder project wordt vervaardigd met het juiste vakmanschap.

Wij blijven ons bijscholen en houden de trends en ontwikkelingen goed in de gaten.

Nodig Marc Schalkwijk uit om geheel vrijblijvend mee te denken over de mogelijkheden bij u thuis en laat u verrassen door zijn brede kennis en passie.